Partener :
Pagina Pupezelor din Ziua ( Arhiva )
 

( Format PDF )
(download Acrobat Reader)

Ai intre 6-16 ani si vrei sa apari la TV?
Exprima-te! Ai dreptul!

Vino in zilele de 24 si 25 septembrie orele 10-13 la Cabina TV „Pupaza din tei” amplasata in parcul Herastrau (intrarea Arcul de Triumf) si poti castiga o tabara in vacanta de iarna. N-ai prins loc? Mai ai o sansa. Cabina TV se va afla in zilele de 26-27 septembrie orele 10-16 in fata Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului (ANPDC) din Bd. Magheru nr. 7.

Ai imaginatie?
Participa la concursul media “Reporter in scoala mea”!.
Vino cu un reportaj scris sau filmat (telefon sau camera video) la sediul asociatiei Pupaza din tei” Poti participa singur sau alaturi de colegii tai (echipa), iar noi vom premia talentul si creativitatea pentru scenariu, regie si cel mai bun reportaj. Vei putea castiga o vacanta in taberele de creatie media organizate în iarna aceasta, si multe alte premii.
Si nu uita, scoala voastra castiga odata cu voi!

Informatii suplimentare la tel 344.18.38

 

Invitatie

Cu ocazia aniversarii de catre Romania a 15 ani de la ratificarea Conventiei Natiunilor Unite privind Drepturile Copilului, Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului impreuna cu Asociatia „Pupaza din tei” si Primaria sectorului 3, au placerea sa va invite miercuri, 28 septembrie 2005, la o manifestare dedicata copiilor, prilejuita de acest eveniment, care se va desfasura in parcul IOR din sectorul 3, între orele 9,30-12,00

Evenimentul va consta in reunirea a 5 generatii de copii: prescolari, elevi din ciclul primar, elevi din ciclul gimnazial, liceeni si... cei cu suflet de copil reprezentati de educatori, profesori, invitati speciali. In afara unor concursuri distractive cu si pentru copii, desene pe asfalt, expozitie de arta plastica creata de copii, cantece si dansuri interpretate de copii dar si „face painting” , in cadrul manifestarii va avea loc in premiera prima editie a concursului cu public: „Drepturile copiilor sunt lege!” De asemenea Cabina TV „Pupaza din tei”, sub genericul „Lasaai copiii sa vorbeasca -au dreptul!”, va da posibilitatea copiilor sa-si spuna parerea despre probleme care ii privesc si ne privesc, dupa urmatorul program:

  • 24-25 septembrie orele 10-13 Parcul Herastrau, intrarea Arcul de Triumf;
  • 25-26 septembrie orele 10-16 Sediul ANPDC, Bd. Magheru nr. 7;
  • 28 septembrie orele 9,30 - 12 Parcul IOR - langa scena;

Evenimentul se doreste a fi o celebrare a copilariei si a inocentei specifice acestei varste, o ocazie oferita copiilor pentru a se exprima si pentru a-si pune in valoare talentele, iar pentru cei ce nu mai sunt copii - un bun prilej de a petrece cateva ore în mijlocul „micilor cetateni” si de a imprumuta de la ei, macar pentru cateva ore, cate ceva din bucuria, exuberanta si optimismul lor.

Bogdan Adrian Panait
Secretar de Stat
Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului

Stiri "Pupaza din tei"
Cinci generatii de copii au sarbatorit ziua de 28 septembrie.
Ai intre 6-16 ani si vrei sa apari la TV? Exprima-te! Ai dreptul!
"Pupaza din tei" si-a facut cuib la... ZIUA
L.P.Z.F.- Liga Copiilor fara fumuri
"Intinde mana si leaga o prietenie"

"Pupaza din tei"- editia tiparita

Untitled Document
Pupaza on-line
Poti sa fi si tu editorialist Pupaza dragastoasa ! Maidanezul de la pagina 5: Balerinul fioros


NOU!! NOU!!
STIREA ZILEI
NOU!! NOU!!
... de la "Pupaza din tei":
Nume:
Email: 
Aboneaza 
Dezaboneaza