Partener :
Pagina Pupezelor din Ziua ( Arhiva )
 

( Format PDF )
(download Acrobat Reader)

Poti sa fi si tu editorialist!

Incepand cu numarul urmator vom avea pe prima pagina un loc special dedicat opiniilor dumneavoastra. In fiecare editie noi vom da un subiect de gandire legat de problemele cu care se confrunta copiii din ziua de astazi. Dumneavoastra aveti ocazia sa faceti cunoscut tuturor ceea ce ganditi despre problema pusa éin discutie. Noi va oferim aceasta sansa! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti opinia dumneavoastra intr-un text de aproximativ 250, 300 de cuvinte. Noi vom selecta cel mai interesant articol primit si-l vom publica pe prima pagina a ziarului, in locul editorialului, adica exact in acest spatiu. De asemenea, daca autorul ne-a trimis si o poza cu el tip buletin si aceasta va fi publicata in cadrul editorialului.

In plus, copiii care ne-au convins ca au intr-adevar ceva de spus si ca pot deveni jurnalisti adevarati vor fi contactati de redactia noastra. Ei au ocazia sa scrie in paginile ziarului si sa devina o pupaza adevarata, participand la intalnirile si tranningu-rile noastre.

Puteti trimite textele pe adresa redactiei, specificand pe plic "pentru Editorialul tau" sau pe adresa de e-mail: asociatia@pupazadintei.ro

Alina Matei, Bucuresti


NOU!! NOU!!
STIREA ZILEI
NOU!! NOU!!
... de la "Pupaza din tei":
Nume:
Email: 
Aboneaza 
Dezaboneaza