Partener :
Pagina Pupezelor din Ziua ( Arhiva )
 

( Format PDF )
(download Acrobat Reader)

Ai intre 10 si 14 ani si vrei sa fii vedeta TV?!

        Asociatia „Pupaza din tei” la sfarsitul lunii martie va lansa emisiunea Pupaza TVD, realizata de copii pentru Alpha TV si Realitatea TV. In urma castingului organizat in studiourile Alpha TV, a ramas vacant un post de moderator. Pentru a completa echipa realizatorilor emisiunii, suntem in cautarea unei copil de 11-13 ani (preferabil fata) din Bucuresti capabil sa modereze discutiile in cadrul talk-show –lui emisiunii, in care vor fi invitati atat copii cat si adulti. Cei interesati pot trimite scrisoare de intentie si CV cu foto la redactia@pupazadintei.ro sau personal la sediul Asociatiei. Informatii suplimentare, doar copiilor interesati, la tel: 3441838; 0722.122284; 0314025572. Persoana de contact: vicepresedinte, Andrei Jujan

 

• Pupaza TVD va fi o emisiune ce va avea ca scop principal armonizarea relatiilor din triada: “elev - profesor - parinte” din perspectiva “interesului superior al copilului”.
• Prin aceasta emisiune se doreste încurajarea copiilor de a-si exercita drepturile, îndeosebi dreptul la opinie, participare si exprimare, acceptarea acestora ca parteneri de dialog egali cu adultii.
•Emisiunea va puncta si pune în dezbatere publica aspectele mai sensibile ale actului educativ. Totodata va propune o mai buna cunoastere a preocuparilor copiilor nostri, toate framântarile specifice vârstei, va arata universul copiilor vazut prin ochii lor.
• Emisiunea va fi condusa de doi moderatori(copii), personaje carismatice capabile sa transmita mesajul emisiunii tuturor copiilor, dar si adultilor.
• Emisiunea se adreseaza tuturor categoriilor de varsta

Stiri "Pupaza din tei"
Cinci generatii de copii au sarbatorit ziua de 28 septembrie.
Ai intre 6-16 ani si vrei sa apari la TV? Exprima-te! Ai dreptul!
"Pupaza din tei" si-a facut cuib la... ZIUA
L.P.Z.F.- Liga Copiilor fara fumuri
"Intinde mana si leaga o prietenie"

"Pupaza din tei"- editia tiparita

Untitled Document
Pupaza on-line
Poti sa fi si tu editorialist Pupaza dragastoasa ! Maidanezul de la pagina 5: Balerinul fioros


NOU!! NOU!!
STIREA ZILEI
NOU!! NOU!!
... de la "Pupaza din tei":
Nume:
Email: 
Aboneaza 
Dezaboneaza