Partener :
Pagina Pupezelor din Ziua ( Arhiva )
 

( Format PDF )
(download Acrobat Reader)

Cenaclu si-atât

Un alt Cenaclu si-atat

Sambata de sambata la “Cenaclul Pupaza din tei”

 

Ma distrez foarte bine nu mi-as fi inchipuit ca sambata aceasta va fi asa  de distractiva” declara  una din participantele la Cenaclu

 

As putea sa va iau cu abureli si cu lalaieli dar sunt prea plictisita pentru asa ceva. La ora asta pur si simplu ma depasesc… Asa ca o sa-ti spun direct:  nu stiu ce ai facut tu sambata asta (respectiv 15 ianuarie), dar oricum, daca n-ai facut nimic, citeste aici si ia notite de la mine ca sa stii ce sa faci sambata viitoare… Bine, dar mai inainte, sa ma laud si eu cu ce-am facut… mai nimic, doar…

 

Am fost prin club Escape (asta vine undeva pe strada Turturele nr. 11, fosta discoteca “Why not”) si m-am distrat de minune impreuna cu colegii mei pupezisti (ca organizatori) si cu norocosii elevi din scolile 200, 199, 116, 67, 84, 73. Spun “norocosi” pentru ca nici unul dintre ei nu a regretat ca nu a stat sa-si petreaca plictisitoarea sambata inchis in casa. “Ce poate fi mai placut decat sa iesi sambata alaturi de colegii tai de la scoala si de alte sute de copii, undeva unde muzica e super-buna, te distrezi mega-tare, participi la probe beton si in plus nu te intorci acasa cu mana goala, ci cu o multime de premii” (n.r. premii oferite de PETROM SERVICE, 3M ROMANIA, WALMARK,  FILINGROM ROMANIA, EURO ENTERTAINMENT, EDITURILE CORINT, ALL, HUMANITAS si COFETARIA TOSCA), ne-a declarat Ana Maria Enache, eleva in clasa a saptea din scoala 67.

Da, ai inteles bine, caci in Escape noi n-am fost doar ca sa ascultam muzica si sa dansam (actiuni de asemenea foarte placute), ci am organizat diferite probe cum ar fi: de facut cele mai mari baloane de guma de mestecat, de jonglat cu portocale, de mimat si de reprodus diferite sunete din natura… Toate aceste probe au fost in afara concursului initial pe scoli, la care s-au castigat puncte.

Nici concursul n-a lasat de dorit, ridicandu-se si de data aceasta peste limita asteptarilor. Obisnuitele probe (Prezentatori de succes, Viata e o scena, , Antiplayback-ul de aur, Micul Picasso, Galeria Fair play, Paso doble) au fost pe  gustul tuturor concurentilor.                                                                                                                                               «Ma distrez foarte bine nu mi-as fi inchipuit ca sambata aceasta va fi asa  de distractiva. Cel mai mult imi plac probele. Spre exemplu eu am castigat premiul III pentru cel mai bun articol. A fost simplu. Desi nu am mai participat la o actiune Pupaza din tei inainte, acum am spart gheata si sunt foarte incantata. Chiar as vrea sa intru si eu in redactie, daca m-ati primi.» Ne-a  mai spus si Ruxandra Niculescu din clasa a V-a de la scoala 200.                                                                                                Si daca pana acum, dupa fiecare petrecere trebuia sa stam sa strangem noi mizeria lasata de copii in urma lor, de data aceasta , la amenintarea prezentatorului ca va micsora programul de petrecere cu cate o jumatate de ora, nimeni nu a mai lasat o hartiuta in urma lui.                                                                           «E pacat sa plecam acasa doar pentru ca lasam mizerie. Copiii ar trebui sa fie mai responsabili. E o atmosfera minunata si ne simtim bine. Eu sunt fericita pentru ca am luat locul III pentru cel mai frumos desen. Si stiu ca fiecare dintre cei veniti, are un motiv de bucurie, fie ca ii place muzica, fie ca i se pare dragut Dj-ul…» a afirmat Georgiana Ispas, clasa a VII-a la scoala 67.                                                                                               Si ca de fiecare data cum ne asteptam , nu au lipsit horele, trenuletele si podurile, bine cunoscute la orice petrecere, ca de altfel nici hohotele de ras, creativitatea si originalitatea. Da, multa originalitate.                                                                                «Am castigat premiul pentru cel mai bun actor. Am interpretat piesa ,,Tatal nostru’’de Caragiale cu dubla personalitate. Adica m-am impartit in doua:  jumatate fetita care se chinuia sa spuna rugaciunea de seara pana la capat dar nu o mai stia si jumatate bunica autoritara, care o mustra pe fetita la fiecare greseala.» a declarat cu zambetul pe buze Raluca Zaharia, de la Scoala Nr. 199.

Sambata urmatoare, distractia va continua, cu o alta editie a «Cenaclului Pupaza din tei». Iar daca vrei sa petreci cu noi si sa participi si tu la concursuri, ori sa asculti muzica buna, noi te invitam…chef sa ai, ca restul vine de la sine.

 

SEMNATURA: Andreea Iosif  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                

                                                                                                                                                                    

Untitled Document
Untitled Document

statistici.ro
NOU!! NOU!!
STIREA ZILEI
NOU!! NOU!!
... de la "Pupaza din tei":
Nume:
Email: 
Aboneaza 
Dezaboneaza